wat doen wij voor u?

Door jarenlange ervaring heeft Stichting Maasheggen Balgoy veel kennis verworven die ook van nut kan zijn voor beheer van het cultuurlandschap in uw omgeving.

Ondersteuning van eigenaren

Bent u eigenaar van een terrein met landschapselementen die vakkundig beheer vragen, dan kunnen wij u adviseren over aanplant en onderhoud. Niet alleen hebben wij kennis en kunde in huis, maar ook mensen en materialen om de werkzaamheden te helpen uitvoeren. Zelfs bij het zoeken naar mogelijkheden voor financiële ondersteuning kunnen we u terzijde staan.

Cursussen

In 2012 is Stichting Maasheggen Balgoy begonnen met theoretische cursussen voor kleine groepen cursisten, over beheer van heggen in het bijzonder en van cultuurlandschap in het algemeen. In overleg met de groep wordt telkens vastgesteld wat de meest geschikte cursusopzet is. Daarnaast geven wij praktijkcursussen. Niet alleen om het ambacht van heggenvlechten te leren, ook over andere aspecten van landschapsbeheer bieden wij praktische cursussen aan.
Heeft u behoefte aan advies over het beheer van heggen of andere landschapselementen, of wilt u er leren  wat u zelf in de praktijk kunt doen, neemt u dan vooral contact met ons op via info@maasheggenbalgoy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.