maatschappelijke stage

In de periode 2012 – 2013 bieden we twaalf leerlingen uit het voortgezet onderwijs de gelegenheid om hun maatschappelijke stage bij ons te lopen.

fondsenwerving

Voor het herstel van heggen is geld nodig. Er zijn allerlei manieren om dat binnen te halen, als je maar vindingrijk en vasthoudend bent. Wij zoeken twee leerlingen die zich daar in vast willen bijten.

Meer uitleg in de beschrijving die je hier kunt downloaden.

promotieactiviteiten

Regelmatig zijn er beurzen en markten waar Maasheggen Balgoy aanwezig wil zijn om mensen te vertellen wat we doen. Voor die promotieactiviteiten zouden we graag hulp krijgen van twee enthousiaste  leerlingen.

De uitgebreide beschrijving kun je hier downloaden.

ledenwerving

Meer bekendheid is belangrijk, maar meer leden die ons werk actief steunen zouden ook welkom zijn. Daarom zijn wij op zoek naar twee leerlingen die zich willen inzetten voor het werven van nieuwe leden.

Download de complete beschrijving hier.

werken in de natuur

Net als andere landschapselementen moeten heggen onderhouden worden. In de periode van november tot april zijn wij daar mee bezig.  Wij zouden ons team graag versterken met zes leerlingen die het leuk vinden om in de buitenlucht aan het werk te zijn.

Download de complete beschrijving hier.

We bieden prettige stageplaatsen aan met veel vrijheid om zelf invulling te geven aan je project. Je zult merken dat je inzet ertoe doet want de resultaten zijn direct waar te nemen. Wil je meer weten, mail dan naar Sjoerd Aertssen (sjoerdaertssen@online.nl).